zgładzić złodziejstwo oszustwo na samym początku dobrać się do prezydent warszawy to jest filar sprawiedliwości jaka jest
Chciałbym wiedzieć w jaki sposób pani Małgorzata Gersdorf pracownik naukowy Uniwersytetu Warszawskiego, a od 2005 roku radca prawny Sądu Najwyższego, od 2008 sędzia Sądu Najwyższego, od 2014, prezes SN, weszła w posiadanie takiego majątku? Jak ?
Byle kto "obsługujący" w Bełchatowie łopatę ma 5-6 tysięcy na łapkę. Sędzia, który na swoją pozycję pracował latami i który musi uczyć się przez całe życie ma zarabiać tyle co cieć? Chyba kogoś tu pogięło!
czyszczenie w kraju nikomu nie pasuje lepiej żyć w korupcji być okradany a kraj sprzedają ci co kradną miliardy są na wolności a ci co batony idą do pudła sprawiedliwość
Autor tej notki oczywiście, nie musi wiedzieć, że po polsku piszemy "weto", a nie "veto", ale proszę jednak mnie uwierzyć.
Jak mozna byc takim de..m żeby nie widzieć co robi PIS, za kilka dnia jak wróca z Kanarów bedzie projekt ustawy o Pańswtowej Komisji Wyborczej, a na margineisie o prawidłowych wyborach orzeka Sad Najwyzszy, wiec Jarek bedzie miał wszystko w łapie. Pozdrawiam Białorus i i Rosjia. Jesteście strasznie głupi niestety.
ja tylko chcę zapytać dlaczego posłowie PIS nie wstają gdy jest śpiewany hymn Polski. Piotrowicz na prykład. Przypadek ?
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!